Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Műfüves Bajnokság

2009.10.30

 

 2010.10.19.

Megsemmisítő diadal

Még egy több évtizede a futball pályákon dolgozó szakértőnek is komoly fejtörést okozna, ha azt kérnék hogy magyarázza meg a Shooters idei szereplését. Vegyük sorjában! A kötelezőkből 1, míg a négy tuti vereségből hat pontot szállított a csapat, és természetesen a négy nagy ellen 15-ször volt eredményes az alakulat, míg az úgy nevezett kicsik ellen 4-szer. A kis csapatoktól kapott 10-et(jelezném két csapattól!), míg a nagyoktól 22-őt (ezt 4 csapattól). Ez a kétarcúság hűen jellemzi a csapat idei szereplését.
A Prónay vereségére pedig ki tippelt volna? Megverték a Nosztalgiát 2-1-re, és a Flamingó ellen kijelenthették hogy igenis erős a védelme a csapatnak. Természetesen a 3 pont kellett nekik, mi meg elégedettek lettünk volna akár 1 ponttal is! De mint ahogy a már leírt kétarcúság jellemzi idén ősszel a csapatot, természetesen itt is bomba meglepetés született. Ugyanis félidőben 2-0 nekünk!!Jóna Gabi bomba gólja, és Kántor Zoli okos fejese adott reményt a kilátogatott nézőknek hogy itt akár meglepetés is születhet. Azután mintha a bíró megelégelte volna hogy nekünk megy a játék, ugyanis szó szerint lekezelte a labdát az ellenfél játékosa, majd a teljesen leállt védelem ellen már nem volt nehéz dolga a Prónay támadójának. 2-1. De ami azután jött. 3-4 nagy ziccer, majd egy szöglet után Kántor Zoli megnyugtatott mindenkit, hogy pár perccel később Jóna Gabi mosolyt fakasszon a játékosok arcára újonnan. 4-1! Már csak az üres kapuba kellett begurítani mindkettejüknek. És hogy teljes legyen az örömmámor, az idén még góltalan Papp Bence is betalált, egyből első labda érintéséből, miután csereként beállt. Mindenki jól játszott, és tény hogy beválik az hogy a feldobált labdát megtartják a támadóink majd azt visszajátszva bárhonnan gólveszélyesek lehetünk, mint például az első gólnál.
Összességében mindenki jól játszott, és természetesen a szezon egyik legnagyobb sikerét arattuk azon az estén.

2010.10.19. 20:30 Műfüves
Prónay 1-5 Shooters (0-2)
Gól: Jóna Gabi (2); Kántor Zoli(2); Papp Bence (1)

Jók: Mindenki

 

2010.10.12.

Vissza a valóságba

A Flamingó elleni siker után a csapat szeme előtt az csillogott hogy megismételjük azt a bravúrt. Az Uniholz viszont ezen a meccsen nagyon tudta hogy kell megölni a fiatal, dinamikus, gyors játékot.
A csapat a vártnál gyengébb játékot produkált, a védők mintha a 2. félidőben ébredtek volna fel. Hogy miért? A 12. percben Bonca és Pappy kapitális, a 21. percben Satu és Dave hibájából lett gól. Mire felébredt volna a csapat már 2-0 volt. Habár ezután némileg szebben játszott a csapat, és megint előjöttek az egyérintős passzok, amelyek után néha már csak a szerencse hiányzott a csapatnak. Aztán sikerült a szépítés a 26.percben, Kántor Zoli labdáját, Jóna Gabi (vagyis én:D ) bevágta 5 méterről elemi erővel. A gólt követően a csapatot mintha kicserélték volna, sok helyzet, szép játék, és mindenki, ismétlem mindenki fergeteges 10 percet játszott. De milyen a sors, amit mi kihagytunk, azt egy figyelmetlenséget követően ők bevágták. Habár Paci szépített, nem is akármilyen góllal, balról ballal a bal felsőbe, a végén mégis maradt a 3-2. Az utolsó percben még volt egy ordító helyzet, ám nem jött össze az újabb bravúr.
A csapat összességében nem játszott rosszul, de a vártnál gyengébb volt a játék képe.

2010. 10.12 20:30 Műfüves pálya

Shooters 2-3 Uniholz (0-1)

Gól: Jóna Gabi(1), Pap Dávid (1)

Jók: Mindenki

 

2010.10.01.

Hihetetlen hajrá!

Nem mindennapi hajrának lehettek tanúi azok a nézők, akik kilátogattak a Flamingó - Shooters mérkőzésre. Habár egyértelműen az addig 100%-os csapat volt az esélyesebb. Illetve az előző forduló nagy pofonja után, nem sokan hihettek annak hogy valami is változni fog. Magyarul marad a Shooters hanyatló formája, és a Flamingó pedig továbbra is az élen lesz.
A csapat ugyanazzal a kezdővel állt fel mint a mámor ellen. Rövid passzos játék, illetve sok kihagyott helyzet jellemezte a csapatunk első félidei játékát. Ezért történhetett az is hogy vezetést szerzett a Flamingó. Ezután Mizó bedobását Kántor szépen fejelte el a kirobbanó kapus mellett. A váratlan fordulat még váratott magára, de benne volt a meccsben a Shooters-gól.Paci ígéretes lövései, és elfutásai is ezt támasztották alá mindenkiben. Az első félidőben a legnagyobb ziccert a Flamingó hagyta ki, mikor is a visszazáró Gabi a gólvonalról mentett. Ennek ellenére is a félidőben 2-1 oda. A második félidőben brillíroztak a védők. Pappy, Dave és Jocc is többször mintaszerűen szerelt. Ezek a kis nüanszok voltak azok amikkel az ellenfél semmit sem tudott kezdeni. Azután a kapusok percei jöttek. Bravúr itt, bravúr ott, de a legnagyobb védéseket Tanyi mutatta be, aki olykor egy-egy ellen is fogott labdát. Illetve az ellenfél sistergős bombáinak esélye sem volt a Tanyi-fal ellen. Ám a 35. percben jött a hideg zuhany, egy szöglet, rossz emberfogások, és 3-1. A mérkőzés elúszni látszott, ám Satu passzolt Kántor elé aki szépített egy perccel később. 3-2! Visszajöttek a meccsbe a fiúk! Majd a középkezdés után, egy ügyes labdaszerzés, és a támadást kibekkelte az ellenfél védelme, de csupán csak a szögletre tudott menteni a Flamingó. Kántor szögletét rosszul szabadította fel a hátvéd, a labda Jóna Gabi elé pattant, aki 5 méterről a hosszúba lőtt 3-3!! Erre senki nem számított. A Flamingó összeesett teljesen. De még nem volt vége! Szép védekezéssel elvettük az ellenféltől a labdát, majd a kontrából, amikor is Jóna két Flamingó játékos között passzolt Kántorhoz, aki hihetetlen hideg vérrel kicselezte a kapust, és belőtte a mindent eldöntő gólt. 4-3. Az eredmény nem változott, de a nézők alig hittek a szemüknek.
A Shooters visszatért és ezzel a győzelmével visszaugrott a 4.helyre. Hogy mi kellett a sikerhez? Egy jó védelem (Pappy, Paci, Herter illetve Jocó és Dave aligha hagyta kibontakozni az ellenfél támadóit), és egy támadó trió (Kántor Zoli, Mizó illetve Gabi). Mindenki eddigi legjobb formáját hozta.


Flamingó 3-4 Shooters (2-1)

Jók: Mindenki

Gól: Kántor Zoli (3); Jóna Gabi (1)

 

2010.10.01.

Kiábrándító pofon!

A csapat bizakodva vághatott neki a 3.fordulónak, hiszen egy olyan csapat ellen kellett játszani, akinek a játékstílusát ismerte eléggé a gárda. Habár még egyszer sem sikerült legyőzni őket, de az utolsó, tavaszi összecsapás eléggé szorosra sikeredett.
Egy bizakodó gárda vághatott neki a mérkőzésnek. A találkozó szenzációs iramban kezdődött, ugyanis a 2.percben Kántor Zoli góljával vezettünk. Miheller Zoli ugratta ki szélen Jóna Gabit, aki egyből középre passzolt, és onnan Kántor Zoli értékesítette is a labdát. A 10. percben jött a válasz, egy védelmi megingás és 1-1. A csapat tovább futballozott és egy percre rá Gabi ugrott ki átemelte e kapus felett a labdát, majd az elcsúszó védő fölött csípővel!!! behelyezte a hálóba. 2-1. Ezután valami történt. A gólt követően mintha elátkozták volna a csapatot. Egyenlített a Renovép és onnantól kihagyhatatlant is kihagyták a srácok. Rengeteg kimaradt ziccer jellemezte az első félidőt. De maradt a 2-2. A második félidőben a meccs kontrollálásával a hitüket is elvesztették a fiúk. A végeredmény sem mutatta hűen a játék képét. A második félidőben a 21.-től a 28.-dik percig 4-et kaptunk!
Szerencsére a bíró véget vetett a mérkőzésnek, amelyen közülünk senki nem játszott jól, de szép leckét kaptunk az okos, taktikus futballból.


Shooters 2-8 Renovép (2-2)

Jók:senki

Gól: Kántor (1); Jóna (1)

 

2010.09.18.

Minimummal maximum!

A 2.fordulóban a csapatnak a Mámort kellett megvernie ahhoz hogy feledhetni tudja a Nosztalgia elleni vereséget. A csapatban most játszhatott először Kántor Zoli, akibe nagyon bizakodtak a Shooters tagjai.
Nagy rohanás, sok helyzet, és egy nagyon rosszul játszó Shooters, ez jellemezte a találkozót. A csapatból nagyon hiányzott Paci, és egy jó formában lévő Pappy, Jóna illetve Satu. Két szerencsés gól az egyik, illetve egy a másik oldalon. Két öngól, és egy szenzációs megoldás. Egy öngóllal szerzett vezetést a Mámor, amely inkább darált ezen a találkozón. A második félidőben Fortuna mellénk állt, ugyanis egy öngóllal egyenlítettünk. Aztán Atis góljával megszerezték a vezetést, hogy aztán Miheller Zoli egyenlítsen, és pontot mentsünk.
A szurkolóknak és a csapatnak is bizakodásra ad okot hogy Miheller Zoli és Kántor Zoli, avagy a Zolik, rendkívül megértették egymást. Egy hét múlva folytatás következik, addig csapatunk marad a 4. helyen a tabellán.


Mámor 2-2 Shooters (1-0)

Shooters: Tanyi- Papp, Kántor, Jóna, Miheller, Herter, időközben Jocc, illetve Fekete

Jók: Kántor, Miheller

Gól: Vitéz Lajos (öngól), Miheller (1)

 

2010.09.09.

 

Majdnem megvolt...

 

Az első forduló sláger mérkőzése és majdnem a forduló meglepetése lett a Shooters - Nosztalgia találkozó. A csapatunk nagy önbizalommal lépett pályára. A közönség gyakorlatilag sima Nosztalgia győzelmet tippelt. Ennek megfelelően meg is szerezték a vezetést a meccs elején. De azután olyan 10 perc következett amire senki sem tippelt.
Hamar kitudtunk egyenlíteni Jóna Gábor góljával, majd Magi Jocó lövésével már vezettünk. Azután Miheller Zoli és megint Magi gólja gyakorlatilag garantálta az extázist. A csapat felszabadultan játszott, szép támadásokat vezetett. A félidőben szépítettek, így 4-2-vel fordultak a csapatok. A második félidőben elkezdődött a darálás, amit a bíró rendszeresen nem vett észre. Legalább két játékost ki kellett volna állítania, de ennek ellenére egyenlítettek, majd megszerezték a vezetést. A csapatunk hiába próbált ezután felállni, legalább egy x, de a bajnokság legjobb védelme ellen nehéz játszani, főleg ha az letanyázik a kapuja köré.
Sok kihagyott helyzet, itt-ott is, de mégis a végeredmény maradt. A Shooters jó benyomást keltett, és ha legközelebb higgadtan kezeljük a helyzeteket, akkor nem lehet gond.

2010, szeptember 6. 20:30, Műfüves pálya;
Shooters 4-5 Nosztalgia (4-2)


Shooters: Bonca (félidőben Tanyi)- Pappy, Paci, Jóna, Miheller, Herter; időközben Joc, illetve Dave


Gólok: Joc (2), Miheller (1), Jóna (1)

Jók: Mindenki

 

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hezAdd az RSS olvasódhoz

 

2009.12.03.

 

Véget ért!

 

Véget ért a műfüves bajnokság őszi fordulói! A csapat a 15-ös mezőnyből a 12. lett ami nem rossz teljesítmény ahhoz képest, hogy még fiatalok vagyunk és még nem régen álltunk össze. Bár a csapat tagjai kicsit csalódottak voltak, amiért nem sikerült jobb helyen zárni az őszi fordulót. De van még lehetőség a javításra, hiszen a bajnokság tavasszal folytatódik! A csapat a téli időszakban sem fog pihenni mivel részt vesz a Kőrösi bajnokságban és a 12 órás foci bajnokságban! A minden évben Hajdúnánáson megrendezett amatőr téli terembajnokságon is indulni szeretne. Így a műfüves bajnokságra még több meccsel a hátunk mögött fogunk gólokat rúgni! XD

HAJRÁ SHOOTERS!!! "Let's play"

 

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hezAdd az RSS olvasódhoz

 

2009.11.06.

 

Nem sikerült a folytatás!

 

A héten a születésnapokon kivül nem sok örömre volt okunk. A Sörbár ellen egy eléggé nagy vereségbe szaladtunk bele. Ez köszönhető annak, hogy a Sörbár jobb csapat és tőlünk is több alapember hiányzott. Ezt a vereséget hamar el kell felejtenünk és a következő meccsre kell koncentrálnunk!!!! HAJRÁ SHOOTERS!!! "Let's play"

 

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hezAdd az RSS olvasódhoz

 

2009.10.30.

 

Meglepő győzelem!

 

A csapatnak nem mentek a dolgok olyan jól mostanában amit a táblázaton elfoglalt hely is bizonyít. A csütörtöki ellenfelünk a Bernado Bt. akik eddig igen jól teljesítettek a bajnokságban, mert mindössze egy vereségük volt. Nem gondolta senki sem, hogy mi fogjuk őket megtréfálni onnan a táblázat aljáról. Sikerült! A csapatunk nagyon jó formában volt. Csodálatos gólokkal és persze a kapusaink bravúros védéseivel sikerült 4-0-ra legyőzni őket. Az egész csapat kivette a részét a győzelemből. Csak így tovább!!!!! HAJRÁ SHOOTERS "Let's play"

 

Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hezAdd az RSS olvasódhoz

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.